Palmares foarte bun al înotătorilor de la CS Laguna

de Simona ANGHEL Miercuri, 13 Martie 2013 476
Recent, în bazinul din cadrul Complexului Olimpic de Natație Bacău, s-a desfășurat Cupa Bistriței la înot pentru copii cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani, la care s-au prezentat 317 sportivi reprezentând 18 cluburi și asociații sportive din țară. 
Echipa Clubului Sportiv Laguna Constanța s-a prezentat cu o garnitură alcătuită din 25 sportivi (10 fete și 15 băieți), în marea lor majoritate copii la debut de activitate competițională. 
Palmaresul cu care s-au întors tinerii înotători se deschide cu două medalii de aur cucerite de Iulia Fusaru (8 ani), la proba de 50 m liber, secondată de ștafeta 4x50 m liber băieți, 10 ani. 
O frumoasă performanță a obținut Melodi Okut (12 ani), care avea să cucerească până la finalul competiției nu mai puțin de patru medalii (două de argint și două de bronz). 
La cele opt medalii de bronz câștigate de ambițioșii înotători constănțeni, s-au mai adăugat opt locuri IV, cinci locuri V, opt locuri VI, două locuri VII și șapte locuri VIII. 
"Prestația înotătorilor noștri la această ediție a «Cupei Bistrița» a fost una peste așteptări, având în vedere că majoritatea participau pentru prima sau a doua oară în viață la o competiție oficială. Motivați de perspectiva obținerii unei medalii, copiii au înotat la nivelul celor mai bune performanțe ale lor, unii îmbunătățindu-și timpii personali cu mai bine de 10 secunde", a declarat antrenorul prof. Elena Hanu.
Taguri

Comentează știrea

Parinte
13 martie 2013
Felicitari

Bravo lagunarilor ! Se vede cand se munceste cu pricepere si devotament ! Felicitari copii dar si pt. dl Tavi si dna Elena

O mamica
13 martie 2013
Felicitari

Bravo copii !

o mama de "mic inotator"
14 martie 2013
Felicitari!

Felicitari Antrenorilor Nostri dragi!: Prof. Octavian Tileaga, Prof. Drd. Elena Hanu... Multumiri alese!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei