Peste 12.000 de alergători, la startul Semimaratonului București

de Sorin MIHALACHE Vineri, 15 Mai 2015 144
Peste 12.000 de alergători, din 54 de țări, participă la Semimaratonul București din 16 și 17 mai, a anunțat, ieri, Asociația Bucharest Running Club, organizatorul evenimentului sportiv, în cadrul unei conferințe de presă. 

Sâmbătă, sunt programate între-cerile pentru copii, pe categorii de vârstă, de la 6 la 12 ani, iar duminică, vor avea loc cursa populară de 3,5 km, ștafeta de 4x5 km, cursa individuală de 10 km și semimaratonul de 21,097 km. Se vor acorda premii alergătorilor de pe primele cinci locuri, la toate cursele, iar la semimaraton, ștafeta de 4x5 km și cursa individuală de 10 km cei mai buni vor primi premii în bani. La competiția copiilor, se vor acorda ca premii biciclete, role și echipamente sportive.

Premii speciale sunt rezervate insti-tuțiilor de învățământ, școli și licee, care înregistrează cel mai mare număr de participanți. 

Pe traseu, sunt amenajate 22 de puncte de hidratare și de animație, în care artiști vor încuraja alergătorii alături de spectatori, informează Agerpres. 

"Prin programele noastre, dorim să fim un sprijin pentru sportivii tineri, dar și pentru cei care au terminat cariera de mare performanță. Vor participa la semimaraton și câțiva sportivi care acum sunt în scaun rulant", a de-clarat președinta Fundației Olimpice Române, Andreea Răducan. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei