Precizări FRF privind achiziţia biletelor pentru meciul România – Ţările de Jos

de Madalina PETRESCU Vineri, 28 Iunie 2024 338
FRF anunţă, vineri, că a solicitat suplimentarea numărului de bilete pentru fanii români la meciul din optimile de finală ale Campionatului European, cu Ţările de Jos, însă UEFA a informat forul de la Bucureşti că nu mai există tichete suplimentare disponibile.

“Detalii importante legate de procedura de achiziţie a biletelor pentru meciul din optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal 2024, în care România va întâlni Ţările de Jos. Partida este programată marţi, 2 iulie, de la ora locală 18:00, pe stadionul din Munchen. Stadionul din Munchen, cu o capacitate de aproximativ 64.000 de locuri pentru meciurile de la EURO 2024, este locul de desfăşurare a acestui meci. Din totalul locurilor disponibile, UEFA a rezervat câte 7.000 de bilete pentru fiecare dintre echipele calificate în faza optimilor de finală. Restul biletelor au fost vândute deja înainte de a se cunoaşte echipele participante la această fază a competiţiei”, precizează FRF.

În încercarea de a răspunde cererii mari de bilete din partea suporterilor români, Federaţia Română de Fotbal a solicitat suplimentarea numărului de bilete rezervate pentru fanii români. Cu toate acestea, UEFA a informat FRF că nu mai există bilete suplimentare disponibile, menţionează forul.

Biletele pentru acest meci au fost puse în vânzare încă din decembrie 2023, iar cererea a fost extrem de mare. Cu toate acestea, UEFA a anunţat că vor fi puse la vânzare pe platforma UEFA Ticketing ultimele bilete rămase cu două zile înainte de meci. Aceste bilete sunt cele care au fost rezervate ţărilor participante la această partidă, dar care nu au fost revendicate de suporterii prezenţi la meciurile din faza grupelor.

FRF îi îndeamnă pe toţi suporterii români interesaţi să fie vigilenţi şi să încerce să achiziţioneze biletele disponibile în această ultimă rundă de vânzare. Suporterii sunt încurajaţi să urmărească anunţurile oficiale pentru a fi la curent cu ultimele informaţii privind disponibilitatea biletelor.

Următorul meci al naţionalei României, cel din faza optimilor, se va juca marţi, 2 iulie, de la ora locală 18:00 (19:00 în România), la München, cu selecţionata Ţărilor de Jos.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei