Presa catalană, "în doliu" după umilința Barcelonei. Copertă neagră în Sport

de Cuget Liber Miercuri, 08 Mai 2019 996
Presa din toată lumea este la picioarele lui Liverpool după calificarea istorică a "cormoranilor" în finala Ligii Campionilor, după 4-0 în returul cu Barcelona, de pe Anfield.
"Miracolul de pe Anfield", a titrat Mirror, care crede că "strălucirea outsiderei Liverpool a distrus Barca în drumul spre finală".
"Incredibil", a fost titlul din Sun. "Gini (n.r. Wijnaldum) și Origi au completat revenirea uimitoare a lui Liverpool", au mai scris jurnaliștii britanici.


"Nebunie roșie", a titrat L'Equipe. "În fața unui Anfield euforic, jucătorii lui Liverpool au reușit o revenire imposibilă în fața Barcelonei", au notat francezii.
"Regii revenirilor", i-a caracterizat The Independent pe "cormorani", Liverpool Echo a preferat un joc de cuvinte: "The IncREDibles", iar The Guardian a titrat: "În afara acestei lumi".

"Miracolul din Merseyside", a fost titlul din Daily Telegraph, iar The Times și portughezii de la A Bola sunt în aceeași notă: "Miracolul de pe Anfield".
Barcelona, "desființată" în presa spaniolă
Presa spaniolă a pus la zid Barcelona lui Ernesto Valverde după dezastrul de pe Anfield, unde a fost eliminată al doilea an consecutiv din Liga Campionilor după o victorie la trei goluri diferență în tur.
"Cea mai mare umilință din istorie", au titrat pe o copertă pe fond negru catalanii de la Sport, care consideră că "Barca a scris cea mai neagră pagină din istorie, eliminată de o manieră impardonabilă pe Anfield".

"Eșec istoric (și un 10 pentru Liverpool și Anfield", a fost titlul din Marca, unde sunt enumerate atuurile de care Barcelona n-a știut să profite: "Cu 3-0 în tur...Cu vedetele lui Liverpool accidentate...Cu titlul în La Liga câștigat...Cu precedentul Roma...Cu finala în Spania, pe Wanda...Cu Madrid (n.r. Real) eliminată... Cu cel mai bun jucător din istorie".
"Tunete pe Anfield", a titrat As, care a scris: "noul dezastru al Barcelonei și adio triplă". "Roșii", a fost titlul din Mundo Deportivo, care susține că "o Barca fără viață a fost eliminată de Liverpool, fără Salah și Firmino. Golul ridicol de 4-0, încasat din corner, epitaful unei echipe care a repetat episodul Roma".

sursa: digisport.ro

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei