CS Cleopatra, debut cu stângul în Campionatul Național U16 Președintele Vasile Chirondojan: "O rușine de arbitraj!"

de Sandra MIHĂILĂ Luni, 12 Octombrie 2015 491
Ieri, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", CS Cleopatra Mamaia a debutat în noul sezon al Campionatului Național de rugby juniori U 16 - Campionatul Bucureștiului. Primii adversari ai constănțenilor au fost juniorii de la Metrorex. 

În ciuda ploii torențiale, jucătorii s-au prezentat cu ambiție pe teren, pentru a obține prima victorie. Constănțenii au început bine meciul, iar la finalul primei reprize, se aflau în avantaj, scor 3-0.

În cea de-a doua parte a jocului, CS Cleopatra a punctat din nou dintr-o penalitate și a mărit ecartul (6-0).

Din păcate pentru gazde, în ultimele 10 minute de joc, oaspeții au reușit marcarea a două eseuri, cel de-al doilea fiind și transformat. Constănțenii nu au mai avut timp să echilibreze balanța și astfel s-au văzut învinși, scor 6-12. 

La finalul partidei, președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan, și-a exprimat nemulțumirea față de maniera de a arbitra a centralului Marius Grigore: "O rușine de arbitraj! A comis foarte multe erori, a împins practic de la spate echipa Metrorexului. Noi nu avem mari pretenții în acest campionat, mulți dintre copii abia au început rugby-ul, dar vrem să fim tratați corect. Voi recuza arbitrii constănțeni, am să cer arbitri din alte județe".

Taguri

Comentează știrea

daniel
12 octombrie 2015
bre nea

brea nea hamsie, se vede ca si-a luat mana de pe voi de 1 an jumate diaconescu ala. pe ala daca nu esti corect cu el si plimbi vorba te executa,si asta e doar inceputul.eu sunt patit cu el.m-a asteptat ani buni, si pe buna dreptate cand a avut ocazia mi-a dat-o la temelie. ai grija ca astia nu se mai vand ca pe vremea ta pe 3kg de peste, baietii astia tineri cam au cele trebuie si oricand pot sa se uite in ochii tai fara nici cel mai mic regret, asa ca gandeste bine ca ai inca 4 ani nevoie de ei pe acolo..fa ti un calcul la 4 ani ce buget trebuie sa ai alocat pentru arbitraj.cat despre u16 aia care ii ai, lasa i sa joace ca nu faci performanta anul asta acolo cat ai zis peste.antrenorii aia 2 ai tai trebuie sa le dai timp. inainte de a arunca pisica gandeste te macar o data. te pupa dan

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei