Prezență numeroasă la cea mai mare competiție de triathlon din Sud-Estul Europei

de Mircea GHIȚĂ Sâmbătă, 31 August 2019 145
Smartatletic, organizatorul celei mai mari competiții de triatlon din Sud-Estul Europei, a anunțat că peste 700 de sportivi s-au înregistrat deja la cea de-a 11-a ediție a competiției-fanion din Mamaia, H3RO by TriChallenge. 

Pe lângă pasionații de triatlon din România, la startul competiției și-au confirmat, deja, prezența sportivi din Australia, Austria, Belarus, Bulgaria, Cehia, Columbia, Elveția, Franța, Germania, Luxemburg, Marea Britanie, Moldova, Namibia, Noua Zeelandă, Olanda, Polonia, Slovacia, Spania, Ucraina și Ungaria. 

Anul acesta aduce și două Campionate Naționale în cadrul festivalului de triatlon ce va avea loc în Mamaia: Distanță Half și Supersprint. De asemenea, competiția va găzdui și Cupa României la Aquathlon.

Probele de triatlon pe Distanța Half reprezintă, totodată, și ultima etapă din circuitul Federației Române de Triatlon - FRTRI Halfdistance. De asemenea, proba olimpică și proba sprint sunt parte din circuitul Triathlon Series Events și Romanian Triatlon Series, H3RO by TriChallenge fiind chiar ultima etapa din această serie.

Competiția se va desfășura în intervalul 20-22 septembrie.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei