RCJ Constanța, victorie in extremis în fața Stelei

de Cuget Liber Luni, 05 Mai 2014 237
Cea de a șasea etapă a SuperLigii CEC Bank 2014 i-a adus, sâmbătă, față în față pe steliști și pe reprezentanții Farului Constanța, partida disputându-se pe stadionul Ghencea.

Primele minute ale întâlnirii au prilejuit două lovituri de pedeapsă, câte una pentru fiecare dintre cele două adversare. Primii care au înscris au fost oaspeții, Florin Vlaicu reușind să concretizeze trei puncte pe tabelă în minutul trei. Două minute mai târziu, steliștilor le-a fost acordată o penalitate, Dănuț Dumbravă reușind să aducă egalitatea pe tabelă.

Tabela a rămas nemodificată până în minutul 29, când, prin același Dumbravă, Steaua preia conducerea la diferență de trei puncte, rezultate dintr-o lovitură de pedeapsă reușită. La șase minute de la reluarea jocului, Vlaicu a marcat din nou dintr-o penalitate, cele două adversare ajungând să aibă în cont câte 6 puncte.

Minutul 47 a adus primul eseul al partidei, autorul fiind stelistul Florin Ioniță. La cele cinci puncte ale încercării s-au adăugat cele două din transformarea reușită de Dumbravă, scorul rămânând 13-6 în următoarele douăzeci de minute.

Din minutul 67 steliștii au fost în inferioritate numerică, avându-l pe Tatu în afara terenului pentru un cartonaș galben. Aproape imediat după această sancțiune, oaspeții reușesc să culce balonul în jumătatea adversă prin Renaud Van Neel, eseu transformat de Vlaicu.

Ultima faza a partidei a aparținut tot jucătorilor Farului, care în minutul 75 și-au mai adăugat cinci puncte pe tabelă prin acțiunea lui Nemia Ranuku. Astfel, tabela a fost închisă cu scorul de 13-18, con-stănțenii reușind o victorie pre-țioasă în deplasare după înfrân-gerea din etapa trecută de pe teren propriu cu Baia Mare.

Confruntarea constănțenilor cu roș-albaștrii a hotărât scorul final în favoarea oaspeților de la malul marii,  13-18.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei