SuperLiga la rugby, etapa I RCJ Farul, victorie cu mari emoții contra Olimpiei / Galerie foto

de Ovidiu ADRIAN Luni, 31 Martie 2014 400
RCJ Farul Constanța și CSM Olimpia București au oferit o partidă spectaculoasă pe stadionul "Mihai Naca", sâm-bătă, în deschiderea ediției 2014 a SuperLigii la rugby. 

Vlaicu a adus primele puncte pe tabelă pentru "marinari", transformând o lovitură de penalitate (3-0), apoi Olimpia a trecut în avantaj, cu eseul (tran-sformat) al lui Paila Nathan, 3-7, plus o penalitate, 3-10. Rămași în 14 oameni, după eliminarea lui Sola, bucureștenii s-au văzut egalați, 10-10, după eseul lui Gheară, transformat tot de Vlaicu. În repriza secundă, oaspeții au trecut în avantaj (eseu Tooala, netransformat), 10-15, însă Farul a replicat prin eseul lui Vueti, transformat precis de Vlaicu, 17-15. 
Finalul de partidă a fost extrem de atractiv. "Marinarii" s-au desprins după un eseu venit grație forței, autor Ravulo Malakai, Vlaicu a ratat transformarea, 22-15, iar CSM Olimpia a re-plicat imediat și chiar în dublă inferioritate a reușit egalarea, o acțiune a bucureștenilor fiind stopată de Apostol aflat în ofsaid, ceea ce a dus la un eseu de penalizare transformat fără probleme de Filip, 22-22. 

Farul avea însă să câștige: Jantjies a luat o acțiune pe cont propriu, după care a trimis un balon de urmărire recuperat de Malakai, jucătorul fijian marcând un eseu la centru, transformat, evident, de Vlaicu, 29-22. În ciuda celor patru eseuri marcate, RCJ Farul a acumulat doar patru puncte în clasament, CSM Olimpia plecânde de pe litoral cu punctul bonus defensiv. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei