Record negativ. Meci de Liga 1 unde s-au vândut doar 4 bilete

de Cuget Liber Duminică, 12 Februarie 2017 108
Meciul ASA Târgu Mureș - ACS Poli a produs un nou record negativ în istoria Ligii 1. Pentru această partidă s-au vândut doar patru bilete. Meciul a fost mutat pe stadionul lui CFR Cluj, deoarece terenul lui ASA are probleme cu instalația de încălzire scrie Pro Sport.
Partida dintre ASA Târgu Mureș și ACS Poli a stabilit un record pentru acest sezon și, probabil, în istoria Ligii 1. Spectatorii din Cluj au fost total dezinteresați de această dispută din subsolul clasamentului și organizatorii au reușit să vândă doar PATRU bilete. Inițial, meciul ar fi trebuit să se dispute pe arena din Târgu Mureș, dar terenul are problema cu încălzirea.
Drept urmare, oficialii lui ASA Târgu Mureș au cerut ca meciul să fie mutat la Cluj, pe stadionul lui CFR, arena de rezervă trecută în dosarul de licențiere. Este cea mai slabă asistență din acest sezon și, probabil, din istoria Ligii 1. De asemenea, ar putea fi record și pentru primele ligi din campionatele din Europa.
Pe lângă cei patru suporteri care și-au cumpărat bilete, la meci au mai venit și aproximativ 15-20 de fani care și-au cumpărat abonamente la începutul sezonului.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei