Regal handbalistic în Sala Sporturilor din Constanța

de Cuget Liber Joi, 01 Septembrie 2011 326
Sala Sporturilor din Constanța găzduiește, pe 2 și 3 septembrie, un regal handbalistic: Cupa FRH - 75 de ani la handbal masculin. Echipele angrenate în competiție sunt campioana HCM Constanța, CSU Bucovina Suceava, HC Odorhei și UCM HC Caraș Severin.
Organizat de FRH, AJH, DJST și partenerii lor, turneul stârnește un interes deosebit la malul mării. "Este o onoare pentru noi să organizăm o asemenea competiție la Constanța. Este un turneu care se asimilează cu Supercupa", a declarat, ieri, într-o conferință de presă, directorul executiv al DJST, Elena Frîncu.
Programul jocurilor este următorul: mâine: ora 17.00: CSU Bucovina Suceava - HC Odorhei; ora 19.00: HCM Constanța - UCM HC Caraș Severin; vineri: ora 12.00 - finala mică (învinsele între ele); ora 14.00 - finala mare: (învingătoarele între ele).
Echipele de pe locurile I, II și III vor fi răsplătite cu câte un trofeu, iar locul IV va primi o plachetă. Se vor acorda și premii speciale: cel mai bun portar - 1.000 lei și plachetă; cel mai tehnic jucător - 1.000 lei și plachetă; golgeterul turneului - 1.000 lei și trofeu. De asemenea, va mai fi oferit un premiu special: "Să ne amintim de valorile constănțene".
Biletele de acces la sală au valoarea simbolică - 10 lei, iar banii strânși vor fi folosiți pentru efectuarea câtorva îmbunătățiri la Sala Sporturilor.
v v v
Elena Frîncu a mai declarat că Terasa Filicori, gazda conferinței de presă, a fost locul de suflet al regretatului antrenor al HCM-ului Constanța, Zoran Kurteș: "Pe Zoran, îl vedeam zilnic, dimineața, aici; servea o cafea cu băieții înainte să plece la meciuri. A fost un om de un mare caracter. În amintirea lui, sunt convinsă că HCM Constanța va câștiga acest turneu".
Marian NEDELEA
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei