Rezultate remarcabile pentru sportivii de la CSM Constanţa

de Mircea GHIȚĂ Luni, 25 Martie 2024 206
Voleibalistele de la CSM Constanța se impun în prima partidă cu CS Știința Bacău scor 3-0 (25-16, 25-12, 25-13) în playout-ul Diviziei A1 la volei feminin.
A fost un meci în care Kristiana Petrova a fost principala realizatoare a echipei noastre, cu 17p. Au urmat-o Andreea Cimpu 10p, Iveta Stanchulova 10p, Teodora Iancu 10p, Spînoche 5p, Grama 3p, Manolachi 2p, Ruci 1p, au mai evoluat, Maria Știrbu, Skarleta Jancova (libero), Marilena Puică, Ana Maria Vilău, Greisy Fine Martinez și Minca Cristea fiind menajate.
Baschetbaliştii de la CSM Constanța cedează în confruntarea cu CSO Voluntari, scor 74-93, la capătul unui meci în care au căutat să reducă din diferență mai tot timpul.
Rămasă fără Jorden Duffy, accidentat în primul sfert, CSM Constanța nu a ținut ritmul cu adversara sa, având o zi foarte modestă la aruncările de 3 puncte, unde a avut numai trei reușite din cincisprezece aruncări. Cu o apărare fragilă, CSM nu a avut o zi bună nici pe atac, sferturile 2 și 3 făcând diferența pe tabelă.
Au evoluat: Bryan Griffin 13p și cinci recuperări, Mario Lazar 12 puncte și șase recuperări, Kyndall Hill 12 puncte și cinci recuperări, Vytenis Čižauskas 11p, patru recuperări și șase pase decisive, Cedric Henderson Jr 10p, două pase decisive și trei recuperări, Jorden Duffy 6p, trei pase decisive și trei recuperări, Rolland Török 5p, cinci recuperări și o pasă decisivă, Jaylon Scott 4p, două recuperări și o pasă decisivă, Ștefan Gribinic 1p, o recuperare și o pasă decisivă, Andrei Oprean două recuperări.
Pentru CSM Constanța urmează o deplasare la U-BT Cluj-Napoca și apoi revenim pe teren propriu pentru ultimul meci din această fază, cu CSM Corona Brașov, pe 6 Aprilie.
Triatloniștii de la CSM Constanţa Carol Popa și Raul Petre încep sezonul internațional din 2024 cu o participare la Cupa Europeană de la Quarteira, pe coasta de sud a Portugaliei, la Oceanul Atlantic. Sportivii CSM Constanța, care împlinesc anul acesta 18 ani, vor concura într-o companie selectă la Europe Triathlon Junior Cup Quarteira.
Competiția reunește la start 71 de triatloniști valoroși de pe întregul continent, care vor parcurge 750 m înot, 20 km bicicletă și 5 km alergare. Carol și Raul sunt însoțiți de antrenorul Cristi Doicescu.
Întrecerile Cupei României la box pentru seniori s-au încheiat sâmbătă la Sighetu Marmației.
Finala categoriei 75 kg a fost dominată clar de Alexandru Buleu de la CSM Constanța, care l-a învins la puncte cu 5-0 pe Ovidiu Mihai Brindescu de la CSM Reșița, antrenat de fostul campion mondial, Francisc Vaștag.
În semifinale, miercuri, pugilistul nostru, câștigase în fața lui Andrei Cătălin Pop de la Universitatea Cluj, de care a dispus prin inferioritatea adversarului în prima repriză.
În finala categoriei 51 kg, Erson Huseim de la CSM Constanța nu i-a dat prea multe speranțe lui Cătălin Isar de la Rapid București, pe care l-a învins prin inferioritatea adversarului în repriza a doua, adjudecându-și medalia de aur și Cupa României.
Ambii pugiliști sunt pregătiți la CSM Constanța de antrenorul Mihai Constantin.
Următoarea acțiune pentru boxerii noștri este o pregătire comună a loturilor României, Republicii Moldova și Ucrainei, în perioada 1-7 Aprilie la București, în vederea Campionatului European programat la Belgrad (Serbia) între 15 și 29 Aprilie. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei