ROMÂNIA FACE FURORI LA CAMPIONATUL EUROPEAN DE CANOTAJ

de Cuget Liber Sâmbătă, 04 August 2018 128
Echipajul feminin de opt plus unu al României a obținut medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Glasgow, informează News.ro.

Locul doi a revenit echipajului din Marea Britanie, iar pe trei s-a clasat Olanda.
Este a cincea medalie obținută de România, sâmbătă, după aurul la 4 rame masculin, aurul la dublu rame, argintul la feminin patru rame și bronzul la dublu rame masculin.
Echipajul feminin al României de 8 plus 1 a fost format din Ioana Vrânceanu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Adriana Ailincăi, Maria Tivodariu, Beatrice-Mădălina Parfenie, Iuliana Popa, Mădălina Bereș, Denisa Tîlvescu și Daniela Druncea.
Echipajul masculin de 4 rame este format din Ștefan-Constantin Berariu, Cosmin Pascari, Ciprian Huc, Mihai-Vasile Țigănescu.
Cea de-a treia medalie de aur a revenit echipajului feminin de dublu rame, format din Mădalina Beres și Denisa Tîlvescu.
România a obținut argintul la femin patru rame (W4-) prin Roxana-Georgiana Parascanu, Mădălina Hegheș, Mădălina-Gabriela Cașu și Iuliana Buhuș.
Echipajul format din Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă a obținut medalia de bronz la dublu rame masculin, sâmbătă, la Campionatul European de canotaj de la Glasgow.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei