Eurobasket 2015 România se luptă în grupe cu Bulgaria și Islanda

de Andrei ALDEA Luni, 10 Decembrie 2012 183
Conform site-ului Federației Române de Baschet, sâmbătă, la Freising (Germania), s-au stabilit componentele grupelor preliminare din cadrul primei faze a calificărilor pentru Eurobasket 2015 Ucraina. Această primă fază preliminară este destinată echipelor naționale care nu vor evolua anul viitor la turneul final Eurobasket 2013. Naționala masculină a țării noastre va face parte din Grupa A, alături de Bulgaria și Islanda, în vreme ce componența celorlalte grupe este următoarea: Grupa B: Olanda, Estonia, Portugalia; Grupa C: Elveția, Austria, Luxemburg, Danemarca; Grupa D: Belarus, Ungaria, Slovacia. 
Meciurile din această fază I preliminară se vor disputa în sistem tur-retur, câștigătoarele fiecărei grupe urmând să se întâlnească într-un play-off, care va conține semifinalele și finale disputată în sistem dublă manșă. 
Naționala câștigătoare a acestui play-off se va califica direct la Eurobasket 2015, în vreme ce restul participantelor se va decide după o a doua fază preliminară, care urmează să înceapă după terminarea Eurobasket 2013, cel mai probabil în 2014.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei