Rugbiştii constănţeni, eseuri fără număr în amicalul cu România U20, de la Năvodari

de Sorin MIHALACHE Duminică, 05 Noiembrie 2023 304
Echipa de rugby CSM Constanţa a susţinut, pe stadionul „Flacăra” din Năvodari, un meci de pregătire în compania naţionalei U20 a României.
Reprezentativa tricoloră este pregătită de antrenorul Nicolae Radu Mocanu, de la CSM Constanţa, tot de la clubul de la malul mării fiind şi preparatorul fizic Claudiu Trandafir. De asemenea, în lot sunt convocaţi 12 jucători de la CSM Constanţa.
A fost o verificare utilă pentru staff-ul tehnic, un meci cu multe eseuri, de ambele părţi, în care scorul general nu a avut nicio relevanţă.
CSM a mizat în prima repriză pe seniori, după care, în partea a doua a meciului, mulţi dintre jucătorii constănţeni convocaţi la lot au jucat pentru formaţia de club, asta pentru ca antrenorii lotului să poată vedea la lucru cât mai mulţi rugbişti.
Întâlnirea a fost condusă de arbitrul Viorel Bujoreanu, din Mangalia, iar după meci, naţionala s-a întors în cantonamentul de la Snagov, unde pregăteşte participarea la Campionatul European, care va avea loc în Cehia, în perioada 10-20 noiembrie.
Vicecampioni la rugby în 7
Pe stadionul „Tepro” din Iaşi, s-au desfăşurat meciurile din cadrul ultimei etape ale Campionatului Naţional de rugby în 7, Grupa Elita. Echipa CSM Constanţa nu le-a lăsat nicio şansă adversarelor, încheind turneul cu victorii pe linie.
Formaţia de pe litoral a dominat Grupa B, în care a înregistrat trei succese. În primul meci, a dispus clar de Poli Iaşi, scor 42-7 (21-7), apoi a avut o repriză secundă excelentă cu Rapid Bucureşti, când, deşi a fost condusă la pauză cu 0-7, a revenit cu trei eseuri şi s-a impus cu 15-7, iar în ultima partidă a trecut fără drept de apel de CSU Arad, scor 47-0 (26-0).
În finala turneului, CSM Constanţa şi-a demonstrat superioritatea evidentă în faţa campioanei CSU Elbi Cluj, pe care a învins-o cu 33-0 (19-0).
Staff-ul echipei constănţene este alcătuit din: Nicolae Radu Mocanu - antrenor principal, Daniel Boldor - antrenor secund, Claudiu Trandafir - preparator fizic, Gigi Fotu - kinetoterapeut, Constantin Gheară - manager.
Trebuie remarcat debutul la seniori al tânărului Adrian Lupu, promovat de la echipa U20.
În topul general, CSM Constanţa îşi menţine titlul de vicecampioană, după ce şi în ediţia trecută de campionat îşi adjudecase medaliile de argint. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei