Rugby: Doar două meciuri se vor disputa sâmbătă în Cupa României

de Cuget Liber Vineri, 16 August 2019 148
Doar două meciuri vor avea loc sâmbătă, în etapa a doua a Cupei României la rugby, informează FRR pe pagina de Facebook.
Astfel, în grupa A se va disputa întâlnirea dintre CSM Știința Baia Mare și Timișoara Saracens, un adevărat derby al competiției, începând cu ora 11:00, pe ''Arena Zimbrilor'', în timp ce în grupa B se va juca meciul dintre SCM Gloria Buzău și CS Dinamo, de la aceeași oră, pe stadionul Constructorilor.
''Având în vedere problemele organizatorice întâmpinate de echipa de rugby U Cluj în a găsi cazare în județul Constanța (fiind sezon estival și minivacanța de Sfânta Maria), partida din etapa a doua dintre Clubul Sportiv Tomitanii și CS U Cluj, din cadrul Cupei României (programată inițial pentru data de 17 august 2019, în grupa A), se va reprograma în ziua de miercuri, 25 septembrie 2019, orele 11:00'', menționează sursa citată.
În schimb, în grupa B, nu va avea loc confruntarea dintre CSA Steaua și CSM București, în condițiile în care ''tigrii'', deținători ai trofeului, nu s-au mai înscris în competiție, iar secția de rugby a CSM este pe punctul de a se desființa.
În prima etapă, săptămâna trecută, Timișoara Saracens a surclasat-o pe CS Universitatea Cluj cu scorul de 40-3 (26-0), în grupa A, în grupa B, CSA Steaua București a întrecut-o pe SCM Gloria Buzău cu 38-17 (14-10), pe Stadionul Ghencea, iar CSM Știința Baia Mare a câștigat la ''masa verde'' meciul cu CS Tomitanii Constanța (5-0), în grupa A, echipa de la malul mării anunțând că nu se poate prezenta la meci. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei