Rugby / Răpuşi de Georgia, „stejarii” stau la mâna rezultatelor pentru a se califica direct la Cupa Mondială din 2023

de Sorin MIHALACHE Duminică, 13 Martie 2022 144
Naționala de rugby a României a fost învinsă, cu scorul de 23-26 (13-21), de reprezentativa Georgiei, într-o partidă disputată pe stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti, contând pentru etapa a patra a Rugby Europe Championship 2022.
Georgia şi-a adjudecat totodată şi trofeul „Antim Ivireanul”, pus în joc în întâlnirile directe dintre cele două naţionale.
Pentru România, cele mai multe puncte (13) le-a reuşit fostul jucător al Cleopatrei Mamaia Ionel Melinte (trei lovituri de penalitate şi două transformări), în timp ce Ovidiu Cojocaru şi Florin Bărdaşu au marcat câte un eseu.
În urma acestei înfrângeri, reprezentativa „frunzei de stejar” este obligată să învingă Olanda, pe 19 martie, la Amsterdam, cu punct bonus, şi stă la mâna rezultatelor pentru a vedea dacă se mai poate califica direct la Campionatul Mondial 2023 din Franţa, şansele fiind însă minime în această variantă, sau va putea merge în recalificări.
Duminică, 13 martie, are loc meciul Spania - Portugalia la Madrid, pe 19 martie, iar pe 20 martie, Georgia joacă cu Spania la Tbilisi.
Foto: Facebook / Federaţia Română de Rugby / Rugby Romania 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei