Să fie cu noroc! FC Viitorul Constanța debutează în cupele europene

de Mihai CHELEȘ Joi, 28 Iulie 2016 598
În această seară, de la ora 21.30, FC Viitorul Constanța va debuta în compe-tițiile europene, în deplasare, contra belgienilor de la KAA Gent, în turul al lll-lea preliminar din Europa League.
Trupa lui Gheorghe Hagi are o misiune extrem de dificilă, în această seară, împotriva unor belgieni foarte ambițioși, care au reușit anul trecut să se califice în optimile de finală ale UEFA Champions League dintr-o grupă cu Zenit Saint Petersburg, Valencia și Lyon!
Hagi consideră însă că nu este cazul ca echipa sa să se teamă de fosta campioană a Belgiei, chiar dacă calculele de pe hârtie îi arată favoriți.
"Gent e mai bună, mai experimentată, dar nu trebuie să ne simțim inferiori. Abordăm meciul de la egal la egal", a declarat managerul tehnic.
Returul FC Viitorul - KAA Gent este programat pe 4 august, de la ora 21.15, pe stadionul "Central" din Complexul Academiei Hagi, de la Ovidiu.
v v v
Clubul constănțean își informează suporterii care doresc să își achiziționeze bilete pentru partida FC Viitorul - Steaua București, din cadrul etapei a ll-a a Ligii l, programat duminică, 31 iulie, de la ora 20.30, la Ovidiu, că acestea costă 80 de lei la tribuna l, 60 de lei la tribuna a ll-a și 20 de lei la peluzele l și ll.
Numărul maxim de bilete achiziționate de către o persoană este de patru, conform Legii 04/2012. Biletele de acces se pot procura prin rețeaua Eventim. Atenție, nu se vor mai comercializa bilete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, așa cum a fost pe parcursul sezonului competițional precedent! 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei