Divizia A la handbal feminin, etapa a doua Să ne obișnuim cu înfrângerile. CSU Neptun, "executată" de CSM II București

de Sorin MIHALACHE Joi, 24 Septembrie 2015 219
După ce a avut liber în runda de deschidere a Diviziei A la handbal feminin, Seria A, sezonul 2015/2016, CSU Neptun și-a făcut debutul chiar în fața propriilor suporteri. Puțini oameni, ce-i drept, au venit, ieri, la Sala Spor-turilor, pentru a încuraja tânăra și fra-
gila echipă constănțeană în partida cu CSM II București.
Așa cum era de așteptat, oaspetele au dictat ritmul jocului. Au condus la pauză cu 14-11, iar tabela a indicat, la final, 29-20 în favoarea lor. Nu este vorba de nicio surpriză, acesta fiind, la ora actuală, potențialul formației antrenate de Florin Cazan.
Iată și rezultatele înregistrate în celelalte partide ale rundei: ACS Școala nr. 181 SSP București - HC Activ CSO Plopeni 37-36, CSU Târ-goviște - CSU Știința București 16-36, HCF Piatra Neamț - HM Buzău 26-30.
CSU Danubius Galați a stat, iar meciul ACS Spartac București - CS Știința Bacău se va juca, mâine, de la ora 12.00, în sala "Lucian Grigorescu" din București.
În clasament, CSU Neptun ocupă, momentan, locul 8 (0 p, golaveraj -9), dar va coborî cu siguranță, cel puțin o poziție, după disputarea "restanței" de mâine, de la București.
Etapa viitoare (miercuri, 30 septem-brie), CSU Neptun va juca, în deplasare, cu HC Activ CSO Plopeni.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei