Șahtior ar putea fi mutată din Donețk

de Cuget Liber Marţi, 03 Iunie 2014 58
Echipa Șahtior, antrenată de Mircea Lucescu, ar putea părăsi orașul Donețk, din cauza violențelor din regiune, însă va continua să evolueze în campionatul ucrainean de fotbal, pe care l-a câștigat de fiecare dată în ultimii cinci ani, a declarat, marți, directorul general al clubului Serghei Palkin, potrivit Mediafax.ro.
"Vom rămâne în campionatul ucrainean orice s-ar întâmpla. Dar am putea fi nevoiți să căutăm un alt oraș pentru a ne antrena și pentru a juca meciurile de pe teren propriu, dacă situața de la Donețk rămâne tensionată sau se deteriorează. Nu am studiat încă propuneri concrete în acest sens, avem suficent timp până la debutul noului sezon", a spus Palkin, care a adăugat că speră ca situația să se îmbunătățească rapid.
Separatiștii proruși au declarat, în aprilie, Republica Donețk și au preluat controlul asupra principalelor clădiri administrative din orașul situat în estul Ucrainei.
Orașul Donețk este situat în regiunea cea mai afectată de luptele care îi opun pe separatiștii proruși forțelor armate ucrainene.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei