Simona Halep debutează, marți, în turneul de la Wimbledon

de Sandra MIHĂILĂ Sâmbătă, 27 Iunie 2015 206
Potrivit tragerii la sorți efectuate vineri, la All England Club, jucătoarea de tenis Simona Halep (nr. 3 WTA și a treia favorită) o va întâlni, marți, pe slovaca Jana Cepelova, în runda inaugurală a turneului de la Wim-bledon, al treilea Grand Slam al anului. 

Anul trecut, constăn-țeanca a ajuns până în semifinala turneului.

Ea a învins-o pe Cepelova în singurul meci direct, anul trecut, în turul al doilea la US Open, scor 6-2, 6-1. Dacă trece de adversara sa, Simona o poate întâlni pe Monica Niculescu, dacă și aceasta va câștiga primul meci contra portoricanei Monica Puig. 

Iată cu cine vor juca sportivele românce în primele partide: Irina Begu - Daria Gavrilova (Rusia), Alexandra Dulgheru - Kristina Mladenovic (Franța), Andreea Mitu - Olga Govortsova (Belarus). 

Taguri

Comentează știrea

Maghita
29 iunie 2015
Castiguri din primaluna! 100-285 de euro lunar!

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori carevor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei