Simona Halep, încă un pas către Top 10 WTA

de Sorin MIHALACHE Marţi, 01 Octombrie 2013 242
Jucătoarea constănțeană de tenis Simona Halep a urcat o poziție și se află acum pe locul 17 în topul WTA, dat, ieri, publicității, aceasta fiind cea mai bună clasare din cariera sa. 
Tot în clasamentul celor mai bune jucătoare profesioniste din lume, Sorana Cîrstea se menține pe locul 21 în lume, Monica Niculescu a coborât două locuri și este pe 44, iar Alexandra Cadanțu a pierdut și ea trei poziții, fiind acum pe 74. 
În partea superioară, podiumul a "înghețat", cu Serena Williams lider incontestabil, urmată de Victoria Azarenka și de Maria Șarapova. 
La masculin, Victor Hănescu se menține pe locul 74 în clasamentul ATP, Adrian Ungur a reușit un salt de 12 poziții, până pe 108, în timp ce Marius Copil a urcat un loc și este pe 130. 
Podiumul este neschimbat: 1. Novak Djokovic, 2. Rafael Nadal, 3. Andy Murray. 
La dublu, constănțeanul Horia Tecău, semifinalist săptămâna trecută în turneul de la Kuala Lumpur, se află în continuare pe locul 30.
Taguri

Comentează știrea

christian louboutin peep toe pumps
28 februarie 2014
christian louboutin peep toe pumps

christian louboutin red lady peep Stiri Sport : Simona Halep, încă un pas către Top 10 WTA | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin peep toe pumps http://ethicaleggs.org/images/christian-louboutin-men.asp

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei