Simona Halep nu îşi revine. Nu mai joacă la turneul de la Oreiras

de Mircea GHIȚĂ Sâmbătă, 13 Aprilie 2024 590
Simona Halep s-a accidentat la genunchi și a decis să se retragă de la turneul din Portugalia. Această competiție ar fi fost a doua la care participă românca după suspendarea din cazul său de dopaj, prima fiind Miami Open. Deși a primit un wild-card din partea organizatorilor și a acceptat să participe la turneul de la Oeiras, Simona Halep se pare că
s-a răzgândit după ce a suferit o accidentare la genunchi, anunță Antena Sport.
Românca a luat această decizie în contextul în care nu vrea ca lovitura sa să se agraveze. Mai mult, „Simo” nu vrea să riște să rateze turneul de la Madrid care va avea loc între 23 aprilie și 5 mai.
În cazul în care Simona Halep s-ar fi impus la Oeiras, lucru care nu mai este posibil din cauza retragerii sale din competiție, americanii susțin că „Simo” ar fi intrat mult mai încrezătoare la turneul de la Madrid.
„Simona Halep s-a întors pe terenul de tenis și încearcă să aibă parte de acțiune și să capete ritm de joc. Astfel, acest lucru dă sens participării româncei la Oeiras. Turneul de la Madrid debutează pe data de 22 aprilie și era de așteptat ca Simona Halep să încerce să joace undeva înainte de debutul de la Madrid. Acum, Simona Halep a confirmat prezența la Oeiras și va avea ocazia să se pregătească pentru turneul din capitala Spaniei. Cu toate acestea, un lucru este clar. Dacă Simona Halep se va impune la Oeiras, va avea mai multă încredere la Madrid și pe tot parcursul sezonului de zgură”, scriu jurnaliștii de la tennisworldusa.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei