Simona Halep rămâne pe locul 4 WTA, după Australian Open

de Mihai CHELEȘ Vineri, 27 Ianuarie 2017 181
Jucătoarea de tenis Simona Halep va rămâne pe locul 4 WTA, chiar dacă a fost eliminată prematur, în prima rundă, la turneul de Grand Slam de la Australian Open (Melbourne).
Chiar dacă ar fi putut pierde două poziții până la finalul turneului de la Antipozi, Garbine Muguruza (Spania, 7 WTA) și Johanna Konta (Marea Britanie, 10 WTA) au fost eliminate înainte de a se produce schimbarea.
v v v
Finala feminină din acest an este o afacere 100% în familie. Surorile Venus (36 de ani) și Serena Williams (35 de ani) își vor disputa supremația la Australian Open, pentru a doua oară în istoria turneului. Prima finală de la Melbourne a avut loc în anul 2003, când sora mai mică, Serena Williams, s-a impus în trei seturi, 7-6 (4), 3-6, 6-4.
Dacă pentru Serena Williams reprezintă o oportunitate de a redeveni lideră în clasamentul mondial, pentru Venus Williams este prima finală de Grand Slam după 8 ani, atunci când era înfrântă la Wimbledon tot de sora sa. Meciul va avea loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 10.30, și poate fi urmărit în direct pe Eurosport. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei