Simona Halep se menține pe prima poziție în clasamentul WTA

de Mihai CHELEȘ Luni, 05 Martie 2018 120
Românca Simona Halep se menține pe primul loc în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicității luni.

Halep (26 ani), care a ajuns la a 18-a săptămână ca lider mondial, are un avans de 440 de puncte față de a doua clasată, daneza Caroline Wozniacki. În top 10 nu s-a produs nicio modificare, podiumul fiind completat de spaniola Garbine Muguruza.
În continuare sunt șase românce în top 100, Sorana Cîrstea se menține pe 35, Irina-Camelia Begu staționează pe 36, Mihaela Buzărnescu se află în continuare pe 38, Monica Niculescu a urcat un loc și este pe 71, iar Ana Bogdan a urcat o treaptă, pe 85, aceasta fiind cea mai bună clasare din cariera sa.

Situație neschimbată și pentru primele patru românce de la dublu, Monica Niculescu - 17, Irina-Camelia Begu - 28, Raluca Olaru - 48, Mihaela Buzărnescu - 72. Simona Halep a coborât trei locuri și este pe 95.

România are două jucătoare în top 10 în clasamentul WTA Race, pentru Turneul Campioanelor, Simona Halep este a doua, la 700 de puncte de liderul Caroline Wozniacki, iar Mihaela Buzărnescu se află pe 10.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei