Specialiştii viitorului în educaţie fizică, sport şi kinetoterapie şi-au prezentat lucrările la Constanţa

de Sorin MIHALACHE Marţi, 31 Mai 2022 222
Organizată de Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport (FEFS) din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa şi desfăşurată sub patronajul Ministerului Educaţiei - programe extracurriculare 2022, cea de-a cincea ediţie a Conferinţei Ştiinţifice Internaţionale Studenţeşti „Specialiştii viitorului în educaţie fizică, sport şi kinetoterapie vizează excelenţa” s-a dovedit a fi un succes în ceea ce priveşte calitatea lucrărilor susţinute de studenţi din şapte centre universitare din ţară şi patru din străinătate. Au fost recenzate numeroase lucrări, iar pentru participare, din partea Consiliului Ştiinţific, au primit aprobarea 97 de lucrări, fiind prezentate şi un număr de nouă postere.
„Ediţia din acest an a conferinţei ştiinţifice a avut loc la sediul facultăţii, acest fapt prilejuind întâlnirea studenţilor din ţară şi congruenţa ideilor performante care au putut fi dezbătute la un înalt nivel ştiinţific împreună cu personalităţi ale domeniului din educaţie fizică, sport de performanţă şi kinetoterapie”, a declarat conf. univ. dr. Antoanela Oltean, organizatorul evenimentului.
XXX
Studenţii Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport au participat ca voluntari în proiectul sportiv „Voinicii în ţara piticilor”, organizat la Palatul Copiilor din Constanţa. Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, în parteneriat cu FEFS şi DSJT Constanţa.
Au participat 465 de preşcolari din 29 de grădiniţe din judeţul Constanţa, care au avut parte de nenumărate activităţi sportive.
Foto: Facebook / Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei