Spectacol total în Liga a Patra din judeţul Constanţa. Meciuri interesante în weekend

de Mircea GHIȚĂ Sâmbătă, 18 Martie 2023 261
Fotbalul mic din judeţul Constanţa şi-a reluat activitatea încă de săptămâna trecută. La sfârşitul acestei săptămâni ne aşteaptă încă o etapă din Liga a Patra care va fi cu siguranţă spectaculoasă. Liderul Axiopolis Cernavodă va merge pe terenul celor de la Portul Constanţa pentru a-şi păstra invincibilitatea. Formaţia antrenată de Petre Grigoraş se află pe primul loc în clasament şi conduce bătălia pentru promovare detaşat.
Ocupanta locului al doilea, Sparta Techirghiol, se va deplasa pe terenul celor de la Viitorul Pecineaga, iar meciul ar trebui să fie unul facil pentru formaţia de pe litoralul Mării Negre.
CSO Murfatlar şi CS Medgidia se vor duela şi ele, iar CS Mihail Kogălniceanu va primi vizita celor de la CS Agigea.
CS Viitorul Hârşova va juca împotriva echipei Victoria Cumpăna iar partida ar putea fi una echilibrată prin prisma faptului că cele două formaţii sunt de valori apropiate.
CSO Ovidiu se va deplasa pe terenul celor de la Ştiinţa Poarta Albă, iar CS Lumina va juca în faţa propriilor suporteri cu CS Poseidon Limanu.
Farul Tuzla şi CS Năvodari se vor lupta şi ele să îşi treacă toate punctele în cont, în timp ce AS Viitorul 20 Cobadin va primi vizita celor de la Şoimii Topraisar.
Axiopolis Cernavodă a câştigat toate cele 20 de meciuri disputate până în prezent în acest sezon şi deţine 60 de puncte. Pe locul al doilea se află Sparta Techirghiol cu 53 de puncte, iar ultima treaptă a podiumului este CS Medgidia cu 49 de puncte.
Viitorul Cobadin este abia pe locul 8, cu 28 de puncte. Formaţia din comuna aflată la 40 de kilometri de oraşul Constanţa a renunţat înaintea acestui sezon la mai mulţi jucători experimentaţi, dar şi la antrenorul Ionel Langu.
Chiar dacă echipa din Cernavodă conduce în clasament fără probleme, lupta pentru promovarea în Liga a Treia rămâne una deschisă.
Sparta Techirghiol are în componenţă jucători experimentaţi, dar şi tineri dornici de afirmare şi acest lucru ar putea să ajute echipa de pe litoral.
„Lanterna Roşie” a clasamentului este Ştiinţa Poarta Albă care, în 20 de meciuri jucate până în prezent, nu a reuşit să câştige nici un punct. Practic toate partidele disputate de această echipă au fost pierdute fără drept de apel.
CS Agigea, Şoimii Topraisar şi Viitorul Pecineaga trag tare pentru evitarea retrogradării, aceste echipe fiind despărţite de unul, respectiv două puncte în clasament.
Meciurile din Liga a Patra sunt de foarte multe ori spectaculoase şi intense pentru că nivelul este unul extrem de echilibrat.
De cele mai multe ori o echipă aflată în subsolul clasamentului poate produce surpriza şi se poate impune chiar în faţa liderului.
Rămâne de văzut ce surprize ne va rezerva această nouă etapă.
Toate partidele vor avea loc sâmbătă, de la ora 13:00, doar Viitorul Cobadin urmând să evolueze de la ora 14:00.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei