Sportul - Rapid Suceava se joacă, dar "studenții" trebuie să plătească 9.500 de lei

de Andrei ALDEA Sâmbătă, 08 Iunie 2013 142
Vineri, Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a decis ca partida dintre Sportul Studențesc și Rapid CFR Suceava, din etapa a XXIX-a a Ligii a II-a, Seria I, să se joace, făcând public anunțul pe site-ul oficial. 
"Întrunită azi (n.r. - vineri), la Casa Fotbalului, Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a hotărât respingerea cererii de anulare a măsurii de reprogramare a meciului dintre Sportul Studențesc și Rapid CFR Suceava pentru data de 8 iunie 2013, ora 11.00, ca rămasă fără obiect și dispune reprogramarea jocului mai sus amintit cu respectarea termenelor prevăzute de ROAF-FRF.
În baza art. 79 alin. 7 teza a doua raportat la teza a treia din ROAF, Sportul Studențesc este obligat la plata sumei de 9.473.80 lei, reprezentând cheltuieli de deplasare, cazare și masă a echipei Rapid CFR Suceava. Cu recurs în două zile de la comunicarea motivării hotărârii", se arată pe site-ul FRF. 
Așadar, partida Sportul - Rapid CFR Suceava va fi reprogramată, cel mai probabil, pentru week-end-ul viitor, având în vedere că "studenții" au drept de recurs în două zile de la anunțarea deciziei.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei