Stagiu Național de Karate "Shotokan", la Constanța

de Andrei ALDEA Vineri, 30 August 2013 104
Cluburile sportive Tomis și Marea Neagră din Constanța organizează, în perioada 29-31 august, la sala de sport a Palatului Copiilor Constanța, un stagiu național de Karate "Shotokan", potrivit comunicatului de presă emis de Florin Iordănoaia (președinte CS Marea Neagră) și Valerian Mușat (CS Tomis). 
Stagiul va fi condus de Shihan Adrian Popescu-Săcele (8 Dan Karate), vicepreședinte al Uniunii Mondiale de Karate "Shotokan" (WSKU), președintele Federației Române de Karate-Do și Discipline Asociate. 
Popescu-Săcele este unul dintre cei mai titrați și recunoscuți maeștri de Karate din România, formator de școală, inițiator și antrenor a numeroase generații de practicanți. 
La stagiu, vor participa sportivi din județul Constanța și din alte cluburi din țară. În cadrul stagiului, vor fi predate o serie de noțiuni de bază din Karate și tehnici avansate de luptă "Shobu Ippon" și "Shobu Sanbon". 
Programul stagiului este următorul: vineri, între orele 10.00-13.00 și 17.00-20.00; sâmbătă, între orele 10.00-13.00 și 17.00-20.00. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei