Starul Ievhen Konoplianka o părăseşte pe CFR Cluj

de Mircea GHIȚĂ Joi, 04 Ianuarie 2024 133
Echipa de fotbal CFR Cluj a anunţat, joi, că a reziliat de comun acord contractul cu fostul internaţional ucrainean Ievhen Konoplianka, care ajunsese la formaţia clujeană în vara anului trecut.
„Mulţumim, Ievhen Konoplianka! Clubul CFR 1907 Cluj şi jucătorul Ievhen Konoplianka au ajuns la un acord privind încetarea amiabilă a contractului. Îi mulţumim pe această cale şi îi urăm mult succes în continuare!”, au transmis reprezentanţii clubului CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook.
Fostul internaţional ucrainean a semnat contractul cu CFR Cluj la finalul lunii iulie a anului trecut, când a fost transferat de la KS Cracovia.
De-a lungul unei cariere impresionante, cu 428 de meciuri, Konoplianka a îmbrăcat tricoul unor cluburi mari din Europa. Mijlocaşul ofensiv a avut 78 de apariţii şi 13 goluri pentru Schalke, dar şi 54 de apariţii şi 9 goluri pentru Sevilla, echipă alături de care a câştigat, în 2016, trofeul Europa League.
Jucătorul a mai evoluat de 46 de ori la Şahtior Doneţk, formaţie cu care a câştigat campionatul în Ucraina, dar şi la Dnipro, pentru care a reuşit să înscrie 45 de goluri în 212 partide. În Gruia ajunsese după un an şi jumătate petrecut în Polonia, perioadă în care a îmbrăcat tricoul celor de la KS Cracovia. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei