Play-off-ul Ligii Campionilor Steaua a picat cu cel mai greu adversar posibil: Legia Varșovia

de Andrei ALDEA Sâmbătă, 10 August 2013 94
Ieri, la Nyon, campioana României Steaua București și-a aflat adversarul din play-off-ul Ligii Campionilor. Elevii lui Laurențiu Reghecampf au avut ghinion la tragerea de sorți, picând cu cel mai dificil adversar din cei cinci candidați: Legia Varșovia (Polonia). 
Manșa tur se va disputa pe 20 / 21 august, pe Arena Națională, iar returul pe 27 / 28 august, la Varșovia.
Până în play-off, Legia a eliminat pe Molde (1-1 și 0-0), fostul adversar al Stelei în sezonul trecut din Europa League, și New Saints (1-3 și 0-1).
De-a lungul istoriei, Legia Varșovia a cucerit 9 titluri de campioană și 16 Cupe ale Poloniei, record absolut. Cele mai mari performanțe europene ale polonezilor sunt două semifinale, una în Cupa Campionilor Europeni (1970) și una în Cupa Cupelor (1991).
Ultima întâlnire a celor de la Legia Varșovia cu o echipă din România s-a înregistrat în 2011, contra Rapidului, în faza grupelor Europa League. Leșii s-au impus cu 3-1 în Polonia și cu 1-0 la București.
"Legia Varșovia este o echipă foarte puternică și provine dintr-un campionat bun. Sunt sigur de faptul că vom avea parte de două meciuri dificile, însă ne vom concentra foarte bine la cele două partide și trebuie să ne impunem și să ne atingem obiectivul de a juca în grupele UEFA Champions League", a declarat Reghecampf.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei