Suporterii pot comanda de pe internet echipament cu însemnele Farului

de Cuget Liber Joi, 02 Februarie 2012 754
După o pauză de mai bine de cinci ani, suporterii Farului vor putea din nou să-și achiziționeze un echipament original cu însemnele echipei favorite. Potrivit pre-ședintelui FC Farul, Marcel Lică, spre deosebire de perioada ante-rioară, când pentru a-și cumpăra un set de echipament original suporterii erau nevoiți să vină la magazinul oficial amplasat la club, acum, vor avea nevoie de câteva click-uri pe site-ul oficial al echipei.
"În câteva zile, vom deschide pe site-ul nostru oficial, www.fcfarul.ro, un portal de unde suporterii noștri vor putea să-și comande on-line noul set de echipament, care va fi folosit de echipă începând cu prima etapă a returului de cam-pionat. Din retur, echipamentul nostru va fi confecționat de Givova. Setul de echipament pentru meciurile de acasă va rămâne în culorile tradiționale alb-albastru, în timp ce setul pentru deplasare va fi de culoare galbenă. Noul echi-pament va fi prezentat în cadrul unei conferințe de presă, ce va fi organizată de club, cu câteva zile înainte de startul returului", a declarat, pentru "Cuget Liber", Marcel Lică.
Cristian PAHOMIE
Taguri

Comentează știrea

4D
2 februarie 2012
De la Umbro la Givova, pasi inapoi...

Givova, o firma low cost producatoare de echipament sportiv, are in nationala... Maltei cel mai "valoros" partener. Echipamentul oferit echipelor de fotbal are preturi intre 39 si 78 de lei. De la Umbro la Givova, Farul a facut pasi inapoi... E semn rau.

farist
2 februarie 2012
farist

bai idiotilor cu givova ajucat urziceni cand a cistigat campionatul

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

casca ochii
2 februarie 2012
pt nr 2

farul a cumparat echipament umbro cu discounturi mari , si nici asa nu l-a achitat pe tot , inca mai au restante iar urziceniul a castigat campionatul cu JOMA si a retrogradat cu GIVOVA

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei