TC IDU Mamaia continuă tradiția turneelor pe zgură

de Mihai CHELEȘ Joi, 26 Ianuarie 2017 193
Tenis Club IDU va organiza și în acest an, tradiționalele turnee de tenis destinate juniorilor, amatorilor, veteranilor și profesioniștilor, pe zgura din stațiunea Mamaia.

Sezonul competițional va debuta în luna iunie, cu turneul internațional Juniors Cup Mamaia-IDU Mobexpert, ETA 2, dedicat fetelor și băieților cu vârste până în 16 ani, aflat la ediția cu numărul 23. În continuarea acestuia, se va da startul în turneul veteranilor amatori, Cupa Celco, ajunsă la a IX-a ediție. 

În august, va începe turneul International Veterans Champs of Romania Comvex, singura competiție din țară de Grad 1, ce va atrage cu siguranță mai mulți participanți ca în anii precedenți datorită punctelor și a premiilor în bani puse la dispoziție de organizatori.

Vara se va încheia, așa cum ne-a obișnuit, cu turneul ITF Pro Circuit "IDU Trophy Mamaia", dotat cu premii în valoare de 25.000 dolari, ajuns la ediția a Vl-a, unde sunt așteptate cele mai valoroase tinere jucătoare de tenis din România.

"Arenele de la TC IDU Mamaia vor găzdui și în acest sezon turneele tradiționale destinate tuturor categoriilor de vârstă. Obiectivul nostru este acela de a oferi iubitorilor de tenis oportunitatea de a practica acest sport nobil. În același timp, punem foarte mare preț și pe activitatea de performanță. 

În acest moment, avem legitimați 47 de sportivi, iar alți 270 de copii, cu vârste între 4 și 7 ani, se pregătesc alături de noi", a declarat managerul clubului constănțean, Alina Idu.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei