Tenis de masă / Bernadette Szocs, în primele opt jucătoare ale turneului WTT Contender Laško din Slovenia

de Sorin MIHALACHE Luni, 08 Noiembrie 2021 151
Jucătorii români de tenis de masă participanţi la întrecerile puternicului turneu WTT Contender Laško 2021 din Slovenia s-au întors acasă fără medalii, cea mai bună evoluţie având-o Bernadette Szocs, care a ratat de puţin semifinalele atât la simplu, cât şi la dublu.
În proba feminină de simplu, Bernadette Szocs a intrat în competiţie direct în 16-imi, unde a învins-o, cu scorul de 3-1, pe Katarina Strazar, reprezentantă a ţării gazdă. În optimi, „Berni” a trecut la pas (3-0) de franţuzoaica Lucie Gauthier, dar s-a oprit, din păcate, în sferturi, fiind învinsă, scor 2-3, de Manika Batra, din India.
În proba feminină de dublu, Bernadette Szocs a făcut pereche cu Andreea Dragoman, alături de care a câştigat meciul din optimi, 3-0 cu slovenele Polona Horvat şi Nusa Kadis, dar a pierdut apoi partida din sferturi, 2-3 cu Jian Zeng / Ye Lin (Singapore).
La dublu mixt, Bernadette Szocs şi Cristian Chiriţă n-au avut nicio şansă în faţa perechii Liu Weishan / Liang Jiangkun (China), 0-3 în optimi.
La simplu feminin, Irina Ciobanu a fost eliminată, în 16-imi, scor 2-3, de Daria Trigolos (Belarus), în timp ce Andreea Dragoman nu a trecut de runda a treia a calificărilor, 1-3 cu Lucie Gauthier (Franța).
Iar la simplu masculin, Cristian Chiriţă a părăsit rapid turneul, 1-3 cu Kilian Ort (Germania), în runda a doua a calificărilor.
Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei