Tenis / George Cosac și Horia Tecău - întâlnire la Slobozia cu autoritățile locale și oamenii de afaceri

de Sorin MIHALACHE Duminică, 05 Martie 2023 147
Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, şi fostul mare tenismen constănţean Horia Tecău s-au întâlnit, la Slobozia, cu autoritățile municipale și județene și cu sponsorii locali pentru găsirea soluțiilor de organizare a unor competiții importante: Campionate Naționale, turnee ITF și, în perspectivă, Cupa Davis sau Billie Jean King Cup.
La masa discuțiilor au fost prezenți primarul municipiului Slobozia - Dragoș Soare, președintele Consiliului Județean - Marian Pavel, Mitu Crișan - reprezentantul mediului de afaceri și organizatorii de evenimente sportive - Cristian Ursu și Adrian Chițu, de la Clubul Sportiv Satori Art.
„Am întâlnit la Slobozia oameni deosebiți și hotărâți să contribuie la dezvoltarea infrastructurii sportive locale, a sportului de masă (cât mai mulți copii să practice o disciplină sportivă) și la susținerea sportului de performanță. În anii precedenți, în această parte a țării, s-au organizat cu succes competiții internaționale de juniori, dorindu-se acum trecerea la nivelul următor”, a precizat preşedintele George Cosac. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei