Tenis / Irina Begu s-a calificat în semifinale la Shenzhen

de Cuget Liber Joi, 04 Ianuarie 2018 130
Irina Begu, locul 43 WTA, s-a calificat joi dimineață în semifinalele turneului de la Shenzhen, dotat cu premii în valoare de 750.000 dolari. Românca a trecut în două seturi identice, 7-5, 7-5, împotriva jucătoarei mai slab cotate Timea Babos, locul 55 mondial.

Irina Begu a încheiat primul set cu un break și a câștigat cu 7-5, după multe game-uri extrem de dificile. Setul al doilea a fost tras la indigo. Românca a avut un moment mai dificil, când Timea Babos a condus cu 5-4, după care Begu a revenit. Meciul s-a terminat printr-un break al româncei.
Învingătoarea se va duela în semifinale cu câștigătoarea dintre Simona Halep și Aryna Sabalenka.
Pentru calificarea în sferturi, Simona Halep și Irina Begu și-au asigurat astfel câte un cec de 13.121 dolari și 60 de puncte WTA.
În sferturi, Irina Begu s-a impus în trei seturi în fața rusoaicei Ekaterina Alexandrova (96 WTA), scor 4-6, 6-1, 6-2, la capătul unui meci care a durat două ore și șapte minute.
Românca a început slab partida, și-a pierdut serviciul în game-ul inaugural al partidei și nu a mai reușit să-și ia break-ul înapoi, Alexandrova impunându-se cu 6-4.
Irina, favorită patru la turneul din China, s-a metamorfozat superb în următoarele două seturi și nu i-a mai oferit nicio șansă rusoaicei, câștigând categoric, 6-1, 6-2 și obținând calificarea în sferturi, unde va da peste unguroaica Timea Babos (55 WTA).

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei