Tenis / Românca Naema Labib, campioana turneului Tennis Europe U16 de la Chambon sur Lignon

de Sorin MIHALACHE Miercuri, 15 Februarie 2023 211
Cele două reprezentante ale României la turneul internațional U16 din Franța, de la Chambon sur Lignon, inclus în circuitul Tennis Europe, au avut rezultate foarte bune.
Astfel, perechea Naema Labib și Andreea Olariu a fost finalistă a probei de dublu feminin, iar Naema Labib a câștigat turneul la proba de simplu fete. Ea și-a făcut, astfel, un frumos cadou ținând cont că și-a sărbătorit ziua de naștere chiar la acest turneu, informează Federaţia Română de Tenis.
La dublu, Andreea Olariu și Naema Labib au trecut de Chloe Derrien/ Maureene Michalowski (ambele din Franța), scor 6-2, 7-6 (5), în turul secund de Giulia Sophia Di Concetto/Alessandra Fiorillo (ambele din Italia), cu 6-1, 6-4, în semifinale le-au învins pe principalele favorite Eleni Chatziavraam (Grecia)/Konstankja Dylag, scor 6-3, 6-2, pierzând dramatic în finală, scor 6-2, 3-6, 7-10, în fața perechii Carola Manfredonia (Italia)/Lucie Vagnerova (Cehia).
Pe tabloul de simplu, Naema Labib (România), favorita numărul 3 a turneului, a trecut pe rând de Clemence Lesdos (Franța), scor 6-4, 6-3, apoi de Giulia Sophia Di Concetto (Italia), cu 6-2, 6-2, în sferturile de finală de Marie Kolvinter (Franța), cu 6-0, 7-5, în semifinale de Selena Romero Calvo (Spania), scor 6-2, 6-3 și în finală de Maurenne Michalowski (Franța), cu socrul de 6-4, 6-3.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei