Tenis / Serena și Venus Williams, în optimile de finală la Australian Open

de Cuget Liber Sâmbătă, 24 Ianuarie 2015 76
Surorile americane Serena și Venus Williams s-au calificat în optimile de finală ale Openului de tenis al Australiei, primul turneu de Mare Șlem al anului.

Serena Williams, numărul unu mondial și principala favorită, a învins-o cu 4-6, 6-2, 6-0 pe ucraineanca Elina Svitolina (nr.26), în timp ce Venus Wiliams, cap de serie numărul 18 la Melbourne, a învins-o tot în trei seturi, cu 4-6, 7-6 (7/3), 6-1 de Camlia Giorgi (Italia).

Dacă pentru Serena Williams calificarea în optimile de finală ale turneelor majore a devenit practic o obișnuință în ultimii ani, pentru sora sa mai mare prezența în această fază a competiției este o raritate, Venus Williams având ultima apariție la acest nivel în anul 2011, la Wimbledon, unele ambele jucătoare au fost eliminate în optimi, potrivit Agerpres.

În meciul următor, Serena Williams o va avea ca adversară pe spaniola Garbine Muguruza, în fața căreia va avea ocazia să-și ia revanșa după eliminarea în turul al doilea la Roland Garros, în timp ce pe Venus Williams o așteaptă o misiune mult mai dificilă, urmând să o întâlnească pe poloneza Agnieszka Radwansa, a șasea favorită de la Melbourne.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei