Testele au confirmat că agresorul lui Galamaz era drogat

de Cuget Liber Luni, 31 Octombrie 2011 388
Momente de groază trăite de jucătorii Stelei la Ploiești după ce un fan al gazdelor a pătruns pe teren și l-a lovit pe George Galamaz, fundașul fiind apărat de Martinovic și Stanca, care au ripostat la atacul suporterului.
Ștefan Dragoș Enache este numele celui care l-a agresat pe jucătorul roș-albaștrilor. El a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, însoțit de doi polițiști și s-a descoperit că are câteva contuzii ușoare.
Tânărul le-a spus medicilor că băuse înainte de meci, dar în urma testului pentru droguri, făcut la urină, acesta a ieșit pozitiv. Medicii spun, totuși, că acesta nu este 100% sigur, existând și posibilitatea ca substanțele să provină de la anumite medicamente. Un examen la sânge va fi mai relevant.
"A avut mai multe contuzii ușoare și a fost în investigații. Testul la urină nu este concludent. Am găsit anumite substanțe, dar ele ar putea proveni și de la unele medicamente", a explicat doctorul primar Dumitru Ionașcu, de la Unitatea de Primiri Urgențe, potrivit Prosport.ro.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei