Tibor Selymeș, după 3-1 cu Viitorul: "Suferim la posesie"

de Andrei ALDEA Luni, 26 August 2013 152
Chiar dacă a câștigat la diferență de două goluri partida de vineri cu Viitorul (3-1), din etapa a VI-a a Ligii I la fotbal, Săgeata Năvodari încă se confruntă cu anumite probleme în joc, lucru recunoscut și de tehnicianul Tibor Selymeș. 
"Am înscris repede, dar după gol ne-am retras prea mult și am lăsat adversarul să joace. În repriza a doua, am reușit să-i surprindem pe contraatac, dar mai avem lucruri de pus la punct. Suferim la posesie. Ne-am distanțat la șase puncte de formațiile din urma noastră și este foarte important. N’Doye s-a accidentat la ultima fază de la ultimul antrenament și a trebuit să regândim o altă partitură. Este un jucător important pentru noi. Vine o pauză în care ne putem pregăti mai bine, pentru că am avut doar trei săptămâni înaintea începerii campionatului în care ne-am pregătit în formulă completă", a declarat Selymeș. 
De cealaltă parte, patronul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a evidențiat lipsa celor cinci jucători transferați în vară. 
"Avem o echipă tânără, trebuie să creștem, bine că a venit această pauză de trei săptămâni. Vom vedea ce trebuie făcut pentru că avem doar două puncte. Se vede clar că ne lipsesc cei cinci jucători transferați".

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei