Tinerii şahişti constănţeni, partide incendiare la Europenele de la Mamaia

de Sorin MIHALACHE Duminică, 10 Septembrie 2023 170
Tinerii şahişti de la CSM Constanţa participă, în această perioadă, la Campionatul European pentru juniori de la Mamaia, competiţie la startul căruia s-au aliniat peste 900 de copii din 46 de federaţii europene.
În frunte cu Maestrul FIDE Henry Tudor, şahiştii de la CSM Constanţa evoluează în compania celor mai valoroşi juniori de pe continent, printre care 13 Maeştri Internaţionali, 59 Maeştri FIDE şi 20 de Maestre FIDE.
CSM Constanța (antrenor Iulian Mihailov) este reprezentat şi de Maria Criveanu, Ana Maria Caraghete, Mihai Darius Tuzlaru, Andrei Cristian Jitea, Rareş Ştefan Satmarii, Maria Toma, Christian Toma, Cristian Silviu Radu, Mircea Andrei Cazan, Vladimir Bălan, Anastasia Bălan şi Eduard Cotoros.
Concursul se desfăşoară la şase categorii de vârstă - U8, U10, U12, U14, U16 şi U18 (secţiuni deschise, separat băieţi şi fete), la sala de ceremonii a Complexului Dorna.
În fiecare zi, prin intermediul seturilor de joc electronice, sunt transmise în direct 100 de partide pe principalele portaluri internaţionale de şah, aşadar, iubitorii „sportului minţii” de pe tot globul potea urmări în direct partidele tinerilor şahişti.
Campionatele Europene de la Mamaia se vor încheia vineri, 15 septembrie. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei