Toma Matei: "Nota 10 pentru activitatea secției de box de la Ovidiu!"

de Sorin MIHALACHE Joi, 24 Septembrie 2015 455
Personaj bine cunoscut în sportul constănțean și membru al Colegiului Central de Arbitri din cadrul Federației Române de Box, Toma Matei a făcut, pentru "Cuget Liber", o trecere în revistă a activității "nobilei arte" la mal de mare.
Conform deciziei Federației Române de Box, Toma Matei este responsabil, împreună cu Marius Marga, de tot ceea ce înseamnă competiție într-una dintre cele patru zone în care a fost împărțită România pugilistică. Practic, tot ceea ce "mișcă" în nu mai puțin de 12 județe este supervizat de fostul mare arbitru AIBA.
Bineînțeles, la o discuție cu Toma Matei, starea boxului constănțean este subiectul numărul 1.
"Am revenit, recent, de la Campionatul Național de seniori, desfășurat la Târgu Mureș. Din păcate, Constanța a avut un singur reprezentant, pe Enver Amiș, de la CS Farul, medaliat cu argint la categoria 49 kg. În mod precis, am fi bifat și un titlu național, însă Florentin Niculescu a lipsit de la competiție, din cauza unor probleme medicale. Tot pe plan local, este de apreciat activitatea secției de box de la Ovidiu, coordonată de antrenorul Marian Gândac, secție care, în numai doi ani de la înființare, se mândrește deja cu medalii cucerite în competiții naționale. Le acord nota 10 și le prevăd un viitor frumos, au sportivi înzestrați cu multe calități și sunt convins că de la Ovidiu vom auzi de campioni", a declarat Toma Matei.
v v v
Pentru oficialul constănțean, ur-mează o nouă provocare: Campio-natul Național de box feminin - senioare, tineret, junioare, care va avea loc, în perioada 28 septembrie - 3 octombrie, la Câmpulung Muscel.
"Este o competiție foarte importantă, la care voi oficia în calitate de supervizor. Până la această oră (n.r. - ieri, la orele prânzului), sunt deja înscrise nu mai puțin de 130 de sportive. Din partea Asociației Județene de Box Constanța, va mai fi prezent și arbitrul Vasile Cobzaru", a explicat Toma Matei.
În calendarul oficial al FR de Box, mai figurează, pentru luna octombrie, și întrecerile Cupei României de juniori. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei