În luna iunie, la Mamaia Turneul Oval 5 Beach Rugby deschide seria sporturilor de vacanță

de Sorin MIHALACHE Miercuri, 25 Martie 2015 210
Cea de-a șasea ediție a turneului Oval 5 Beach Rugby va avea loc, anul acesta, pe plaja "Cazino" din Mamaia, în perioada 21-24 iunie. Organizatorii evenimentului sunt Federația Română de Rugby, CS Cleopatra Mamaia, Asociația Județeană de Rugby Constanța, Asociația Sportivă Oval 5 Beach Rugby România și Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța. 

"Competiția adună la start, an de an, peste 1.000 de copii. Este vorba despre un concurs inclus în seria sporturilor de vacanță, grație cărora oferim șansa multor copii din județe îndepărtate ale țării să vină la mare, unii chiar pentru prima dată!", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan. 

După ce vor placa pe nisip, micii rugbiști se vor muta pe iarbă. Astfel, între 25 și 29 iunie, pe stadioanele "Constructorul-Cleopatra" și "Mihai Naca", se vor desfășura întrecerile ediției inaugurale a turneului de mini-rugby dotat cu Trofeul Cleopatra. 

La Toulouse, Campionatul European 
Naționala de rugby juniori U18 a României va participa, în perioada 26 martie - 5 aprilie, la turneul final al Campionatului European, găzduit de orașul Toulouse (Franța). Sub comanda selecționerului Radu Nicolae Mocanu, se regăsesc și doi jucători de la CS Cleopatra: Alin Davidoaia și Ionuț Pântea.

De asemenea, gruparea din Mamaia are nu mai puțin de opt jucători convocați la naționala U19: Ovidiu Cojocaru, Andrei Iurea, Alexandru Cozma, Cristian Strătilă, Sebastian Agapie, Ionel Melinte, Vlăduț Popa și Claudiu Trandafir. Ei au luat parte, recent, la turneul amical pe care "stejăreii" l-au susținut în Canada, înfruntând, în două rânduri, reprezentativa similară a "frunzei de arțar". 

Taguri

Comentează știrea

rodica
25 martie 2015
cea mai cautata oferta de lucru a anului!

Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei