UPDATE / Simona Halep s-a calificat în sferturi la Toronto, după meciul cu Kerber

de Sandra MIHĂILĂ Vineri, 14 August 2015 158
UPDATE - Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Toronto, după ce a învins-o în trei seturi pe Angelique Kerber, scor 6-3, 5-7, 6-4.

Numărul 3 mondial a avut nevoie de două ore și jumătate pentru a trece în runda următoare la turneul canadian. Meciul a fost unul dificil în care au avut loc nu mai puțin de 15 break-uri! În turul următor, românca va evolua împotriva învingătoarei dintre Alize Cornet și Agnieszka Radwanska.


Jucătoarea româncă Simona Halep a învins-o pe Jelena Jankovic (Serbia), scor 6-3, 6-4, în meciul din turul al doilea al turneului WTA de la Toronto. 
În optimi, Simona o va întâlni pe Angelique Kerber (Germania), care a dispus de portoricanca Monica Puig, scor 6-2, 6-3.
Pentru calificarea în optimile de finală, românca va primi un cec în valoare de 25.380 de dolari și 105 puncte WTA.
Simona Halep a participat și la proba de dublu a turneului, unde a făcut pereche cu Daria Gavrilova (Rusia). Cuplul româno-rus a fost eliminat din primul tur, de către perechea formată din Darija Jurak/ Raquel Kops-Jones (Croația/ SUA), scor 2-6, 3-6. Pentru participare, Halep va primi un punct WTA și un cec de 4.115 dolari.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei