Victoria din "Groapă", cadoul perfect pentru aniversarea lui Gheorghe Hagi

de Mihai CHELEȘ Luni, 06 Februarie 2017 275
FC Viitorul și-a consolidat, sâmbătă seară, poziția de lider al Ligii l, după ce a dispus de Dinamo București, scor 2-1 (0-1), chiar în "Ștefan cel Mare", într-un meci din runda cu numărul 22 a Ligii l de fotbal. 

Scorul primei reprize a fost 1-0 pentru dinamoviști, după reușita lui Dan Nistor (min. 26). Actul secund a aparținut constănțenilor, iar golurile marcate de Kevin Boli (min. 64) și Florinel Coman (min. 78) au consemnat a 14 victorie a constănțenilor din acest sezon. 

Chiar dacă a obținut cele trei puncte, managerul tehnic al Viitorului nu a fost pe deplin mulțumit de evoluția jucătorilor săi, în special pentru prima parte a jocului. 

La finalul meciului, tinerii jucători ai Viitorului au dedicat succesul lui Gheorghe Hagi, cel care a împlinit, duminică, 5 februarie, frumoasa vârstă de 52 de ani. 

"Au fost două reprize diametral opuse. Prima parte le-a aparținut gazdelor, care au fost mai rapizi ca noi și au câștigat mijlocul terenului. În a doua repriză, am făcut niște schimbări foarte bune, am avut de partea noastră și norocul, deoarece, la 1-0 pentru Dinamo, Rîmniceanu l-a blocat providențial pe Nemec. Confirmăm, o dată-n plus, faptul că suntem o echipă valoroasă și că practicăm un fotbal bun. Referitor la titlu, nimic nu este imposibil în viață dacă îți dorești cu adevărat. Le mulțumesc jucătorilor că mi-au dedicat victoria. Sunt și ei alături de mine, cum am fost și eu de-a lungul timpului alături de ei, și voi fi în continuare ", a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al constănțenilor. 

În etapa următoare, programată pe 13 februarie, FC Viitorul va juca acasă, împotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu. 

Clasament: 1. FC Viitorul (45 p), 2. CSU Craiova (40 p), 3. FC Steaua (40 p), 4. Gaz Metan Mediaș (34 p), 5. Dinamo București (32 p), 6. Astra Giurgiu (32 p). 

Miercuri, 8 februarie, de la ora 17, pe stadionul "Central" din Ovidiu, FC Viitorul U19 va întâlni campioana Danemarcei, FC Copenhaga, în play-off-ul UEFA Youth League. La această partidă, accesul suporterilor se va face gratuit prin porțile special amenajate ale Tribunei l și ll. 

Pentru cei ce vor să asiste la meci, dar nu dispun de un mijloc de transport personal, FC Viitorul va pune la dispoziție un autocar, tip cursă specială (tur-retur), cu itinerariul Palatul Copiilor - Stadion "Central" și retur. Plecarea autocarului se face miercuri, începând cu orele 16. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei