Visul frumos s-a terminat! Simona Halep, eliminată de la Turneul Campioanelor

de Cuget Liber Sâmbătă, 02 Noiembrie 2019 230
Simona Halep a avut parte de o după-amiază de coșmar, vineri, la Turneul Campioanelor, care se desfășoară în China, la Shenzhen. Tenismena constănțeană a întâlnit-o, în ultimul meci din "Grupa Mov", pe Karolina Pliskova, partida fiind decisivă pentru calificarea în semifinalele competiției. 

Atât Simona Halep, cât și adversara sa aveau nevoie de victorie pentru a merge în "careul de ași", astfel că spectatorii prezenți în tribune, dar și telespectatorii aveau să asiste la un super-meci. 

Așa a și fost. Cele două jucătoare nu au dezamăgit, chiar dacă primul set a fost unul pe care Simona Halep trebuie să îl uite repede. În doar 21 de minute, Pliskova i-a predat o lecție de tenis Simonei, pe care a învins-o în primul parțial cu un sec 6-0. 
În setul al doilea, lucrurile au stat altfel. Simona Halep a ascultat de sfaturile lui Darren Cahill, care i-a explicat că trebuie să fie mult mai agresivă în joc dacă vrea să aibă vreo șansă. Simona a făcut repede 2-0, însă s-a văzut imediat egalată. De la scorul de 2-2, cehoaica nu a mai câștigat niciun game până la finalul setului pe care Halep și l-a adjudecat cu 6-2. 

În decisiv Pliskova părea că a cedat atât fizic, cât și mental. Simona a dus din nou repede scorul la 2-0, însă Karolina a egalat-o, pentru ca mai apoi să nu mai piardă nici un game până la scorul de 5-2. 

Când totul părea terminat pentru jucătoarea de la malul mării, aceasta și-a adjudecat un game la zero, iar apoi a reușit un break, reintrând în meci. Tabela arăta 5-4 pentru Pliskova, iar Simona Halep avea nevoie să își facă serviciul pentru a restabili egalitatea. Emoțiile și oboseala și-au spus cuvântul într-un final. Pliskova a închis meciul, ultimul punct câștigându-l extrem de norocos. 

Simona Halep părăsește astfel Turneul Campioanelor, acesta fiind al V-lea an consecutiv când sportiva de la malul mării nu reușește să se califice în semifinale.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei