Vor juca "stejarii" la Cupa Mondială 2019?

de Cuget Liber Miercuri, 09 Mai 2018 924
Președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, a declarat, ieri, că este nevoie de răbdare pentru a afla dacă echipa națională va fi exclusă de la Cupa Mondială din 2019, ca urmare a folosirii neregulamentare a jucătorului de origine tongană Sione Faka’osilea, precizând că joi este chemat la audieri de către World Rugby, federația internațională de specialitate. 

"Joi, suntem chemați la o audiere, la fel ca majoritatea federațiilor participante în Campionatul European. Sper ca vineri să revenim cu date și să putem comenta lucrurile pe care le vom afla acolo. S-a discutat foarte mult despre aceste lucruri, dar eu sper ca vineri să putem vorbi și să explic ceea ce nu am putut să fac o lungă perioadă de timp. Să avem răbdare și să așteptăm deciziile. Le vom primi cu siguranță și sper ca săptămâna viitoare cel mai târziu să oferim toate detaliile", a spus Petrache, citat de Agerpres. 

Întrebat dacă ar fi mai bine pentru prima reprezentativă să promoveze jucători tineri români decât să naturalizeze străini, Petrache a răspuns: "Cu siguranță că și partea cu naționalismul face bine, dar și «petele de culoare» pe care le-am integrat în echipa națională au adus de fapt ceea ce noi nu puteam aduce. Această naturalizare a unor străini care vin să joace pentru România este un lucru binevenit".

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei