Activitatea a fost reluată în porturile maritime

429

Articole de la același autor

Toate porturile maritime au fost redeschise, sâmbătă noaptea, după ce timp de mai multe ore, manevrele portuare au fost suspendate din cauza vântului puternic, transmite corespodnentul NewsIn.

Potrivit Căpităniei Zonale Constanța, operațiunile în porturile Midia, Constanța Nord și Sud au fost reluate, sâmbătă în jurul orei 21,30, iar sâmbătă seara, aproape de miezul nopții, a fost redeschis și portul Mangalia, întrucât vântul a mai scăzut în intensitate. Și restricțiile pentru traficul fluvial au fost ridicate, iar activitatea a revenit la normal.

Operațiunile au fost suspendate, sâmbătă, în jurul orei, 12.05 în porturile maritime Constanța Nord și Sud, dar și la Midia și Mangalia . Autoritățile au restricționat activitatea maritimă și fluvială din cauza rafalelor de vânt care suflau dinspre sud-vest cu forța 8 pe scara Beaufort. Măsurile au fost luate după ce vântul a ajuns să bată cu 80 de kilometri pe oră în larg, iar la țărm cu 70 de kilometri pe oră. Navele aflate în larg au fost obligate să mențină motoarele pornite pentru a părăsi zona în caz de pericol, iar cele aflate în rada interioară să aibă legăturile întărite la cheu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.7298 secunde