Administrator reținut pentru că a oferit șpagă șefului de post de la Deleni

266

Articole de la același autor

Un administrator din Medgidia a fost reținut, în această seară, după ce a încercat să-l mituiască pe șeful de post de la Deleni, agentul șef Ovidiu Vasile Velican.
Potrivit unui comunicat al Direcției Naționale Anticorupție (DGA), la data de 25 octombrie, agentul șef Velican a efectuat un control la un punct de colectare a fierului vechi aparținând SC MANOLE GENA 2001 IMPEX SRL, administrată de M.V. Ca urmare a deficiențelor constatate, la data de 27 octombrie, la sediul postului de poliție s-a prezentat persoana responsabilă de respectivul punct de lucru și, în loc de autorizația de funcționare, i-a oferit polițistului o sticlă de whisky. Numai că omul legii a refuzat și, în aceeași zi, administratorul s-a prezentat și el la Poliție și i-a dat de înțeles șefului de poliție că dorește "să fie bine pentru toată lumea" arătându-i acestuia un teanc cu mai multe bancnote de 5 lei.
Polițistul a făcut denunțul la DGA astfel că, în cursul acestei zile, a avut loc flagrantul. Administratorul firmei a fost prins în timp ce oferea polițistului suma de 500 de lei. Bărbatul a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței de judecată, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile pentru comiterea infracțiunii de dare de mită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.81 secunde