ALERTĂ - Militar român ucis în Afganistan

342

Articole de la același autor

Un militar român a fost ucis, marți, în Afganistan, iar un altul a fost rănit, informează Ministerul Apărării Naționale, citat de Mediafax.ro.
Potrivit MApN, sergentul major Bădiceanu Florin a murit în urma unui incident petrecut în Afganistan. De asemenea, fruntașul Marian Zamfir a fost rănit în misiune în Afganistan.

Anterior AFP anunța că cinci militari români din cadrul forței NATO au fost răniți, marți, de explozia unei mine artizanale la trecerea vehiculului lor blindat, în sudul Afganistanului.

"O patrulă a fost lovită de o bombă artizanală, într-un district al provinciei Zabul. Cinci persoane au fost rănite. Nu s-au înregistrat morți", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al NATO din Kabul, fără a preciza naționalitatea militarilor Alianței.

Purtătorul de cuvânt al guvernoratului Zabul, Mohammad Khan Rasoulyar, a precizat pentru AFP că militarii răniți sunt români.

"Bomba a atins vehiculul blindat românesc pe drumul principal, în apropiere de Qalat, capitala provinciei Zabul", a afirmat Rasoulyar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8212 secunde