Angajaților le este permis să întârzie la serviciu

293
Angajații români nu sar peste masa de prânz și nu sunt certați dacă întârzie la serviciu. Acest lucru reiese din cel mai recent sondaj al site-ului pentru locuri de muncă, BestJobs.ro. Acesta a fost realizat în perioada 28 martie - 11 aprilie 2011 cu scopul de a afla modul în care sunt tratate în cadrul companiilor pauza de masă și întârzierile la serviciu.
La prima întrebare, "Tu îți iei pauză de masă?", peste 45% dintre respondenți au afirmat că nu sar peste masa de prânz, iar 23% au declarat că dacă nu sunt prea ocupați, se opresc din activitate pentru a lua prânzul. Peste 18% mănâncă mereu la birou pentru a nu pierde din timpul de lucru și aproape 13% sunt prea presați de responsabilități și nu îșăi iau pauză.
La întrebarea "Cum sunt tratate întârzierile angajaților în cadrul biroului?", aproximativ 53% susțin că întârzierile sunt tolerate dacă nu devin obișnuință și peste 31% dintre respondenți sunt mai norocoși pentru că pot întârzia fără a fi penalizați, însă doar dacă anunță în prealabil. Peste 15% din respondenți sunt penalizați dacă nu ajung la timp la serviciu.
Sondajele au fost efectuate la nivel național, pe un eșantion de 4.281 utilizatori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4622 secunde